Mängd1 Portion

Du behöver

 1 förpackning färska sojaskott från LokalOdlat
 2 teskedar olivolja
 2 pressade vitlöksklyftor
 1 nypa salt och vitpeppar
 några droppar vitvinsvinäger

Gör så här

1

Klipp av sojaskotten längs förpackningskanten. Skölj dem i ett durkslag och låt rinna av.

2

Koka upp vatten och häll i sojaskotten. Låt koka i ca 3 minuter. Töm av sojaskotten och lägg upp på en tallrik.

3

Häll olivolja i en varm stekpanna. Lägg i sojaskotten och fräs i cirka 3 minuter. Lägg i vitlöken. Stänk över några droppar vitvinsvinäger. Det förhöjer smaken. Krydda med vitpeppar och en nypa salt.

4

Häll upp på en tallrik och servera.

Ingredienser

 1 förpackning färska sojaskott från LokalOdlat
 2 teskedar olivolja
 2 pressade vitlöksklyftor
 1 nypa salt och vitpeppar
 några droppar vitvinsvinäger

Gör så här

1

Klipp av sojaskotten längs förpackningskanten. Skölj dem i ett durkslag och låt rinna av.

2

Koka upp vatten och häll i sojaskotten. Låt koka i ca 3 minuter. Töm av sojaskotten och lägg upp på en tallrik.

3

Häll olivolja i en varm stekpanna. Lägg i sojaskotten och fräs i cirka 3 minuter. Lägg i vitlöken. Stänk över några droppar vitvinsvinäger. Det förhöjer smaken. Krydda med vitpeppar och en nypa salt.

4

Häll upp på en tallrik och servera.

Proteinladdad sojaskottsmåltid