Mängd1 Portion

Du behöver

 1 förpackning färska ärtskott från LokalOdlat
 2 ägg
 2 matsked olivolja
 1 nypa salt och vitpeppar
 Några valnötter (du kan välja bort valnötterna om du vill)

Gör så här

1

Klipp av ärtskotten en centimeter från fröet. Skölj dem i ett durkslag och låt rinna av.

2

Blanda ägg med salt och peppar och rör tills äggvitan och äggulan har blandats.

3

Häll olivoljan i en varm stekpannan. När olivoljan är varm lägger du i äggen. Vänta tills äggröran stelnat.

4

Häll i ärtskotten. Rör om i ungefär en minut. Strö över salt.

5

Ta stekpannan från värmen och häll upp ärtskottsäggröran på en tallrik. Strö eventuellt över valnötter.

Ingredienser

 1 förpackning färska ärtskott från LokalOdlat
 2 ägg
 2 matsked olivolja
 1 nypa salt och vitpeppar
 Några valnötter (du kan välja bort valnötterna om du vill)

Gör så här

1

Klipp av ärtskotten en centimeter från fröet. Skölj dem i ett durkslag och låt rinna av.

2

Blanda ägg med salt och peppar och rör tills äggvitan och äggulan har blandats.

3

Häll olivoljan i en varm stekpannan. När olivoljan är varm lägger du i äggen. Vänta tills äggröran stelnat.

4

Häll i ärtskotten. Rör om i ungefär en minut. Strö över salt.

5

Ta stekpannan från värmen och häll upp ärtskottsäggröran på en tallrik. Strö eventuellt över valnötter.

Ärtskottsäggröra med krispiga valnötter